Virsan Assessors | C/ Nou, 151   |   T. 972 50 17 12   |   F. 972 67 26 22   |   virsan@virsan.net   |   17600 FIGUERES (Girona)

Qui som

Som una empresa amb un llarg recorregut en el món de les assegurances, que treballa amb companyies líders en el sector. La nostra experiència professional ens permet assessorar als nostres clients de la forma més convenient i personalitzada, per oferir-li un servei únic i exclusiu.

Com a mediadors d’assegurances, no només gestionem les seves pòlisses, sinó que en fem un seguiment per donar-li les millors cobertures, revisem les seves primes anualment, així com gestionem personalment els seus sinistres, donant prioritat i un tracte personalitzat, perquè els nostres clients tinguin un servei més àgil e individualitzat. En el moment d’un sinistre, amb nosaltres es sentirà segur!

Realitzem formació continuada per tal d’estar a la última en les lleis del sector i en canvis dels diferents productes existents en el mercat (assegurances de llar, cotxe, negoci, vida, salut...). D’aquesta manera, podem garantir als nostres clients el millor assessorament en el món assegurador i cobrir les necessitats e imprevistos que li puguin sorgir.

La proximitat als nostres clients és la nostra raó de ser!

Som professionals al seu servei!

Col.legi de mediadors d'assegurances
Col-legiat nº 73725

Horari

Hivern:
Dilluns a dijous: de 9h a 13h i de 16h a 19h
Divendres: de 8h a 15h
Estiu (jun - set):
Dilluns a divendres: de 8h a 15h

*Vigílies de festius de 8h a 15h.


On som